MuruMuru anti-frizz verzachtend masker
MuruMuru anti-frizz verzachtend masker
0 Reviews | Review toevoegen

MuruMuru anti-frizz verzachtend masker maakt het haar onweerstaanbaar zacht maakt terwijl het net zo licht blijft als onbehandeld haar.

Standaard levertijd

2

€ 16,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

MuruMuru anti-frizz verzachtend masker

MuruMuru anti-frizz verzachtend masker maakt gebruik van de geweldige hydratatie en genezing mogelijkheden van de MuruMuru plant om de lipide barrière van het haar te herstellen en het haar te beschermen tegen warmte en styling schade. Dit masker is lichtgewicht formule die het haar onweerstaanbaar zacht maakt terwijl het net zo licht blijft als onbehandeld haar. Verwen uw haar met dit verrijkende, intens-hydraterende masker. Boordevol vitamines en mineralen, hersteld dit haar masker het haar waadoor het er gezond en prachtig mooi uit gaat zien.

Gebruik
Maak na het wassen, het haar droog met een handdoek. Masseer het masker in uw haar en laat het 15 tot 20 minuten intrekken. Spoel het haar daarna grondig en stijl het zoals gewenst. Voor een geweldig resultaat: was het haar eerst met MuruMuru anti-frizz Shampoo.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Inhoud
: 59ml
Inhoud Type
: Milliliter